Защо хората започват бизнес

sobstven-biznes

В днешно време все повече и повече хора сериозно се замислят над въпроса дали и как да стартират собствен бизнес. Водещите причините за това желание са различни, но най-честите, с които ние се сблъскваме са:

  1. Достигнат е максимума на развитие в заеманата от него към момента длъжност.
  2. Достигнат е някакъв максимум на заплащане във фирмата в която е, но е ясно, че в други фирми предлагат близко на това заплащане, т.е. максималните дохуди са достигнати и шансовете за финансово развитие са минимални.
  3. Искат да работят за себе си и увеличението на доходите им да не е обвързано със субективната оценка на работодателя, а да е пряко свързано с постигнатите резултати.
  4. Искат да имат свободата да прекарват повече време със семейството си и да виждат как децата им растът, като в същото време да получават доходи, които да ги удовлетворяват.
  5. Искат да продължат да живеят в България, но не за сметка на мизерията, така че търсят алтернатива за развитие преди да вземат крайното решение за напускане на страната.

Разбира се, това не са всички причини, защото колкото са хората, толкова са и вариантите, но задължително трябва да споделим с вас още една причина, която сме срещали, а именно – има хора, които искат собствен бизнес, защото очакват да вложат минимални усилия, труд, инвестиции, време и в същия момент доходите им да са максимално високи. Както се казва по български – да го бият парите по главата, ама нищо да не работи. Искаме да ви предупредим, че такъв бизнес още не сме открили, иначе щяхме да го упражняваме, така че ако сте настроени за успех, свързан с работа – прочетете още:

Виж ТУК защо все повече хора избират да стартират оналйн бизнес
error: Content is protected !!