Необходим ресурс

business-resources

Както вече много пъти отбелязахме, собствения бизнес е сериозно начинание. Трябва добре да обмислите нещата и да оцените дали имате нужния ресурс за стартиране на свой онлайн магазин. За да ви е по-лесно да оцените дали можете да стартирате – в следващите 9 точки ще научите какво е най-важното, за да започнете успешно по нашия бизнес модел:

  1. Време – имате ли достатъчно време да отделите за развитието на своя бизнес? От нашия опит сме установили, че в началото, този бизнес модел можете да съвместявате със стандартната си работа при условие, че в работата ви е позволено да говорите по мобилен телефон. Това е важно условие, защото клиентите ви ще ви търсят по телефона, а също така и вие ще се свързвате с тях.
  2. Кола – чисто логистично ще ви бъде трудно да обработвате поръчките на клиентите си, най-малкото защото пратките трябва да достигнат до съответната куриерска фирма. Разбира се, можете да го правите и без кола, но ще ви е много по-трудно. Ако вие нямате кола или книжка – помислете кой член от семейството може да ви помогне.
  3. Телефон – телефонът ще бъде едно от основните ви средства за работа, така че е задължително да сте на такъв план, че да говорите неограничено с всички мобилни и стационарни телефони.
  4. Компютър и постоянен достъп до интернет– няма как да поддържате онлайн магазин, ако нямате компютър и интернет, с които да работите.
  5. Географско местоположение – тъй като вие ще работите с личен консултант и ще се обучавате стъпка по стъпка, на този етап е важно да живеете в София или често да пътувате до нея.
  6. Грабваща причина – доказано е, че всяко нещо, с което се захващате трябва да бъде мотивирано от силни лични причини, в противен случай, при най-малката трудност – човек се отказва. Не забравяйте, че развитието на всеки един бизнес е сложен процес и вие трябва да имате своята силна причина защо го правите, за да не се откажете и провалите. Едно силно ЗАЩО може да ви изкара от черната статистика, която показва, че голяма част от фирмите фалират до десетата година. Така че, помислете добре над въпроса „защо искате да постигнете успех“.
  7. Начален капитал – това е изключително важна част, защото без начален капитал вие няма да можете да си позволите двете основни неща за вашия бизнес – добър сайт, с който да продавате и пари за реклама, чрез която да достигнете до клентите.
  8. Желание за обучение – ако до сега не сте създавали онлайн магазин от нулата или сте правилбезуспешен опит за развитие на такъв магазин – обучението ви е задължително, в противен случай няма да можете да постигнете нищо. Така че, ако сте отворени да учите нови неща всичко е ОК, в противен случай не се захващайте.
  9. ДА НЕ СТЕ РЕГИСТРИРАН КОНСУЛТАНТ КЪМ ОРИФЛЕЙМ – за да можем да започнем работа с вас и да се включите в нашия бизнес модел на работа е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Вие и членовете на вашето семейство да НЕ сте консултанти към фирма Орифлейм.

Ако можете да отговорите на изискванията, които ви представихме в горните точки и сте убедени, че искате да стартирате свой собствен бизнес – кандидатствайте да станете наш бизнес партньор.

От ТУК кандидатствай да станеш наш партньор и да стартираш свой онлайн магазин
error: Content is protected !!