Кандидатствай за собствен бизнес

bussiness

Преди да кандидатсвате и да заявите желанието си да се присъедините към нашия бизнес модел на работа – искаме да знаете следните неща:

  1. Не всеки, който подаде заявка, че иска да се присъедини към нашия бизнес модел на работа, ще бъде одобрен. Това е така, защото първо трябва да има наличен консултант, който да може да стартира обучението и работата с вас. Така че, ако няма свободен човек, с който да започнете веднага – може да се наложи да изчакате. Също така, може да не покривате нашите изисквания за бизнес партньор и да откажем да работим с вас. Основните ни изисквания, за да започнем работа с вас са представени в 9-те точки за необходим ресурс за стартиране на онлайн магазин от нулата.
  2. Ние работим на принципа „Печеля – печелиш“, за това и инвестираме, като ви обучаваме как да развиете своя онлайн магазин. Защото, както вече споделихме при представянето на нашия бизнес модел – изграждайки верига от онлайн магазини – печалбата се увеличава и за нас. Това е и основната причина да ви обучаваме безплатно.
  3. Ако бъдете одобрен за наш бизнес партньор вие трябва да се сдобиете с подходящ за целта сайт. Вариантите как да се сдобиете със сайт са няколко:
  • Като сами го разработите, ако имате нужните умения.
  • Можете да поръчате да ви го изработи външна фирма, но не гарантираме, че ще отговаря на добрите практики, които вече сме установили като успешни. Също така, няма да можем да ви предоставим обучение за това как да работите със сайта.
  • Третият ви вариант е да наемете от нас сайт на по-ниска цена. Така вие няма да инвестирате голяма сума пари и ние ще можем да ви обучим безплатно как да управлявате сайта, да пишете нови статии, да управлявате своята реклама и всичко свързано с неговото развитие.

Ако вярвате в себе си и сте готови да направите първата крачка за стартиране на собствен бизнес – попълнете нашата форма за контакт и ни разкажете защо искате искате да стартирате собствен бизнес.

error: Content is protected !!