Готов бизнес модел

business-modelВсичко, което споделихме с вас, относно това защо хората стартират бизнес, какви са плюсовете на онлайн търговията, какви са минусите на онлайн магазините, е на база личен опит, който сме придобили в процеса на развитие на нашия бизнес. Така че, в моемнта ние можем да ви предложим готов бизнес модел на работа, чрез който ще получите следните неща:

 1. Да започнете онлайн бизнес в предлагането на козметика и хранителни добавки по модела на www.ori-woman.com.
 2. Личен консултант, с който да работите и да преминете през вече проверени и работещи стъпки за развитие на вашия онлайн бизнес.
 3. Безплатно обучение, стъпка по стъпка, за развитието на вашия онлайн магазин.
 4. Бизнес модел, при който не е необходимо да държите продукти на склад. Това е от изключително значение, защото не трябва да инвестирате лични средства за закупуването на неща, които не знаете дали ще продадете някога.
 5. Готов сайт, който да генерира продажби за вас.
 6. Обучение как сами да провеждате вашата онлайн реклама.
 7. Стартирайки по модела на този сайт, в началото (до достигане на определени обороти) няма да имате необходимост от регистриране на фирма и използване на касов апарат. Това е възможно, защото вие ще оперирате като независим консултант на Орифлейм, спазвайки техните правила за работа.
 8. Ще работите в сътрудничество с международна компания, която оперира в над 60 държави и е вече близо 50 години на пазара.
 9. Ще предлагате вече утвърдила се марка на българския пазар и няма да се борите с изключително трудната задача да установите бранд на пазара. Това е възможно, защото марката Орифлейм е над 20 години в България и почти всяка година печели приза SuperBrands
 10. Ще предлагате асортимен в две от най-високооборотните ниши – козметика и Wellness продукти.
 11. Ще бъдете високо консурентни, предлагайки над 1000 различни продукта и в същото време няма да имате складови наличности.
 12. Ще работите с едни от най-добрите маркетингови специалисти в света, а именно хората, които седят зад каталога на Орифлейм и се грижат на всеки 21 дни да има нов каталог, с нови промоци, които да генерират продажби.
 13. Ще печелите 20% от продажбата на всеки продукт + допълнителен процент, който зависи от вашия оборот.
 14. Можете да изградите верига от онлайн магазини, като помогнете и на други предприемачи да развият своя бизнес. Това е добре, както за вас, така и за новите предприемачи, защото ще работите по модела „печеля – печелиш“. Колкото повече оборот прави вашият нов сътрудник, толкова ще е и по-голям вашия допълнителен бонус, за това, че сте го обучили да развие своя бизнес.
 15. Не на последно място – можете безплатно да посетите най-различни туристически дестинации, защото компанията Орифлейм ежегодно организира състезания, които са обвързани с вашите обороти и растеж на продажбите.

Това, на което искаме да акцентираме като най-голямо предимство за този бизнес модел е, че вие ще имате човек, който да ви обучава и риска от провал се намалява. Няма да се налага да държите стоки на склад и в същото време ще предлагате над 1000 артикула. До достигане на определени обороти няма да имате необходимост от регистриране на фирма и издаване на касови бележки.  Ще работите с вече наложила се марка продукти, която има изградена мрежа от клиенти. Ще работите по утвърден бизнес модел, което е от особено голямо предимство, защото някой преди вас е тествал кое работи и кое не, а то е свързано с пари и време. Избирайки да работите по вече утвърден модел – шансовете ви за успех се увеличават!

Преди да вземете решение дали да стартирате собствен бизнес – обмислите добре нещата. Начинанието е сериозно и вие сами трябва да оцените дали имате необходимия ресурс, за да се справите.

Вижте ТУК ОЩЕ: Какво ви трябва, за да започнете онлайн магазин от нулата
error: Content is protected !!