Гаранция и рекламация

Всички продукти с марката Oriflame, които са поръчани от нашия сайт ori-woman.com получават 100% гаранция за качество! Това означава, че ако не сте доволни от вида или качеството на поръчания продукт – можете да ни го върнете в срок от 14 календарни дни.

Условията, при които можете да направите рекламация/отказ и да върнете закупените продукти са:

  1. Продуктът да е с марката Oriflame и да е поръчан от нашия Сайт – www.ori-woman.com
  2. Продуктът да е със запазен търговски вид, тоест да не е изразходван. Той трябва да е с оригиналната си опаковка.
  3. Продуктът, за който се прави рекламацията трябва да пристигне при нас в срок до 14 календарни дни от датата на получаване на същия от Клиента/Потребителя.
  4. Ако ще правите рекламация – изпратете ни информация на имейл: info@ori-woman.com или ни се обадете на +359 887 59 29 44 – Евелина Георгиева.
  5. След като ни информирате за желанието си да направите рекламация – вашият продукт трябва да пристигне при нас не по-късно от 14 календарни дни от датата, на която Вие сте го получили.
  6. Всички разходи по връщане на закупен Продукт от нашия Сайт са за сметка на Клиента.
  7. За връщане на Продукт – моля, използвайте куриерска фирма „Еконт“.
  8. Всички продукти по рекламации се връщат до офиса на „Еконт“.
  9. Офисът на „Еконт“, до който се изпращат всички продукти по рекламации, е: 1082 София Обеля 2, който е с адрес: гр. София ж.к. Обеля 2, бул. „Ломско шосе“ №207. Телефонът за контакт, който трябва да попълните, е 0887 59 29 44, а за получател да отбележите Евелина Георгиева.
  10. При  рекламация и връщане на продукти, следва да ги изпратите с наложен платеж към нас. Сайтът www.ori-woman.com се задължава да възстанови изцяло стойността на поръчаните и върнати Продукти на своите клиенти, по реда и при условия на този раздел VII. Не се възстановява стойността на транспортните разходи, на разходите за куриерски услуги, за наложен платеж и пр. Възстановява се единствено стойността на поръчаните и върнати продукти.

 

Екипът на Ori-Woman.com си запазва правото да прави промени по настоящите Търговски условия по всяко време.

error: Content is protected !!