Продуктова философия

Компанията Орифлейм е основана през 1967 г., водена от идеята да създава и предлага продукти на световния пазар, които никога да не са тествани върху животни. Това е основополагащ принцип за продуктовата философия на фирмата и се спазва и до днес.

Изключително важно е да отбележим, че не само самите продукти, като цяло, не се тестват върху животни, а и самите съставки, които са използвани за направата им никога не са тествани върху животни.

Купувайки продукти с марката Орифлейм, вие заставате срещу компаниите, които печелят милиони от страданието и гибелта на невинни животни!

 

Орифлейм е една от водещите компании за красота, която е създала собствена благотворителна фондация. Със своята благотворителна политика фирмата се стреми да помага на деца и млади жени чрез множество инициативи, свързани с обучението им.

“Орифлейм винаги е осъзнавала важността на това да даваме нещо обратно на обществото. Нашите служители и консултанти са въвлечени в различни благотворителни дейности от много години” - Магнус Бренстрьом, Главен изпълнителен директор в Орифлейм.

 
Орифлейм е в сътрудничество с Rainforest Alliance и се стреми хартията, използвана за производството на каталозите да идва от добре ръководени горски масиви.
error: Content is protected !!