Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА WWW.ORI-WOMAN.COM

Тези Общи Условия уреждат взаимоотношенията между Консултанта и Потребителите и Клиентите, които ползват електронния сайт ori-woman.com.

С натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайта ori-woman.com cе счита, че Вие приемате и сте съгласни с описаните по-долу Общи Условия.

 

РАЗДЕЛ I – ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
 1. Термини и Дефиниции

В настоящия документ термините, изброени по-долу ще имат следните дефиниции при четене и тълкуване на този документ, освен ако в текста на документа изрично не е указано друго. Термините в единствено число ще имат същото значение и в множествено число, и обратното, освен ако контекстът на налага друго разумно тълкуване.

 • “Уебсайт” /“Сайт”е обособено място в глобалната Интернет мрежа, достъпно чрез своя унифициран адрес (URL) по протокол HTTP, HTTPS или друг стандартизиран протокол и съдържащо файлове, програми, текст, звук, картина, изображение или други материали и ресурси.
 • „Сайтът“ („Сайта“) – това е интернет сайтът www.ori-woman.com, в едно с цялата публикувана на него информация и нейната последваща актуализация.
 • „Консултантът“ („Консултанта“) – физическо лице – Евелина Георгиева, независим консултант към „Орифлейм България“ ЕООД.
 • „Потребител“ – лице, което е заредило чрез техническо устройство Сайта;
 • „Клиент“ – лице, което е извършило поръчка от Сайта по някой от посочените за това начини в Сайта.
 • „Поръчка“ – това е направената от Потребител (Клиент) заявка за един или повече конкретни продукти, която заявка е направена по някой от начините, които са указани в Сайта.
 • „Каталог“ – книга и/или брошура, и/или друго печатно или електронно издание с наименование и снимки на продукти на Oriflame, по което може да се избира, поръчва, рекламира, и което издание е публикувано или е било публикувано към датата на неговата актуалност в интернет пространството на адрес www.ori-woman.com.
 • „Продукт(и)”– това са Oriflame продуктите, представени на www.ori-woman.com
 • „Куриер” – това е търговец, който физически доставя поръчаните продукти до посочен от потребителя адрес и работи при изискванията на Закона за пощенските услуги.
 1. Цел
 • Настоящият документ е изготвен от Евелина Георгиева, независим консултант към „Орифлейм България“ ЕООД и собственик на сайта www.ori-woman.com.
 • Настоящият документ съдържа общите условия, съгласно които интернет сайтът www.ori-woman.com оперира.
 • Настоящият документ е насочен приоритетно към Потребителите и Клиентите на Сайта, като има за цел да гарантира прозрачност и недсвусмисленост на предоставяната чрез Сайта информация.
 1. Волеизявления
 • Настоящите Общи Условия обвързват всички Потребители и Клиенти на Сайта. Със зареждане на Сайта на техническото устройство, което ползва съответния Потребител и/или Клиент и с натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайта oriwoman.com cе счита, че Вие приемате или сте съгласни с описаните тук Общи условия.
РАЗДЕЛ II – ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

На нашите Клиенти и Потребители предоставяме следната информация:

 • Име
 • Име на сайта: ori-woman.com;
 • Име на собственик на Сайта – Евелина Георгиева, независим Орифлейм Консултант към „Орифлейм България“ ЕООД.
 • Адрес;

Гр. София; ж.к. Обеля 2; п.к. 1326

 • Данни за кореспонденция

E-mail: info@ori-woman.com

Телефон: +359  887 59 29 44 – Евелина Георгиева

 • Информация за органа, осъществяващ контрол върху дейността

Комисия за защита на потребителите – https://kzp.bg/

 • Цени

– Цените на продуктите са обозначени по ясен и разбираем начин в Каталога, публикуван на Сайта.

– Цените на продуктите включват всички приложими данъци, но не включват разноските по доставката, които разноски се начисляват допълнително към поръчките съгласно цените за доставка, обявени в раздел III от настоящите „Общи Условия за ползване на сайта www.ori-woman.com“.

– Когато за даден продукт има приложено намаление (промоция), в Каталога се посочват и старата цена (това е цената, която е имал продуктът преди намалението), и новата цена (цената, която има продуктът след прилагане на намалението) като старата цена е зачеркната в Каталога.

РАЗДЕЛ III – ЦЕНИ
 1. Цените на продуктите, посочени в сайта, са цени в български лева (код по ISO: BGN), с включени приложимите данъци към тях.
 2. При направена поръчка от Сайта, цената на доставката, не е включена в обявените цени на продуктите и се калкулира допълнително към крайната стойност на поръчката.
 3. Цените за доставка от нашия Сайт са:
 • При поръчка под 49.90 лв. и доставка до офис на Еконт – таксата за доставка е 3.60 лв.
 • При поръчка над 49.90 лв. и доставка до офис на Еконт – получавате БЕЗПЛАТНА доставка.
 • За доставка до адрес на клиента се заплаща такса от 5.60 лв.
 • За експресна доставка – към таксата за доставка се добавят 3.60 лв.
РАЗДЕЛ IV – НАЧИН НА ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ

Потребителите и Клиентите на www.ori-woman.com могат да направят своята поръчка от Сайта по три начина:

 1. Чрез каталога – с натискане на бутона „Купи“ Потребителят (Клиентът) потвърждава своята поръчка и се счита, че заявката е направена. Задълженията и правата на Потребителя (Клиента) и на Консултанта се пораждат при настискане на бутона „Купи“.
 2. На телефон: +359 0887 59 29 44
 3. На имейл: info@ori-woman.com
 • След като направите вашата поръчка – очаквайте да се свържем с вас по телефона, за да потвърдим поръчката ви и да уточним адреса на доставка.
 • Ако в рамките на няколко дни не отговорите на нашите обаждания – поръчката ви се анулира и няма да бъде изпълнена!
РАЗДЕЛ V – НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Плащането на направените порчъки от Клиентите се извършва чрез наложен платеж.

РАЗДЕЛ VI –  СРОКОВЕ & УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА
 1. Всички поръчки се доставят в рамките на  5 работни дни.
 2. Ако поръчката бъде направена след 11:00 часа, за дата на поръчката се счита следващия работен ден. Ако поръчка бъде направена в почивен ден или на официален празник, за дата на поръчката се счита първия следващ работен ден.
 3. Сайтът Ori-Woman.com си запазва правото да доставя поръчки в срок по-голям от 5 работни дни, но не надвишаващ 10 работни дни от датата на поръчката, при условие, че за поръчания продукт се изчаква наличност от Унгария.
 4. Ако се нуждаете от експресна доставка – моля, свържете се с нас на телефон +359 887 59 29 44, за да уточним дали можем да я изпълним в искания от Вас срок.
 5. Сайтът Ori-Woman.com си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица Сайтът Ori-Woman.com уведомява Потребителя/Клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Потребителя/Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер.
 6. Сайтът www.ori-woman.com не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер.
 7. Веднага след доставката, Продуктите следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя/Клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Сайта www.ori-woman.com.
 8. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, Сайтът www.ori-woman.com не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
 9. При предаване на продуктите, Потребителят/Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от Клиента адрес.
РАЗДЕЛ VII–  РЕКЛАМАЦИЯ И ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ ПРОДУКТИ

Всички продукти с марката Oriflame, които са поръчани от нашия сайт ori-woman.com получават 100% гаранция за качество! Това означава, че ако не сте доволни от вида или качеството на поръчания продукт – можете да ни го върнете в срок от 14 календарни дни.

Условията, при които можете да направите рекламация/отказ и да върнете закупените продукти са:

 1. Продуктът да е с марката Oriflame и да е поръчан от нашия Сайт – www.ori-woman.com
 2. Продуктът да е със запазен търговски вид, тоест да не е изразходван. Той трябва да е с оригиналната си опаковка.
 3. Продуктът, за който се прави рекламацията трябва да пристигне при нас в срок до 14 календарни дни от датата на получаване на същия от Клиента/Потребителя.
 4. Ако ще правите рекламация – изпратете ни информация на имейл: info@ori-woman.com или ни се обадете на +359 887 59 29 44 – Евелина Георгиева.
 5. След като ни информирате за желанието си да направите рекламация – вашият продукт трябва да пристигне при нас не по-късно от 14 календарни дни от датата, на която Вие сте го получили.
 6. Всички разходи по връщане на закупен Продукт от нашия Сайт са за сметка на Клиента.
 7. За връщане на Продукт – моля, използвайте куриерска фирма „Еконт“.
 8. Всички продукти по рекламации се връщат до офиса на „Еконт“.
 9. Офисът на „Еконт“, до който се изпращат всички продукти по рекламации, е: 1082 София Обеля 2, който е с адрес: гр. София ж.к. Обеля 2, бул. „Ломско шосе“ №207. Телефонът за контакт, който трябва да попълните, е 0887 59 29 44, а за получател да отбележите Евелина Георгиева.
 10. При  рекламация и връщане на продукти, следва да ги изпратите с наложен платеж към нас. Сайтът www.ori-woman.com се задължава да възстанови изцяло стойността на поръчаните и върнати Продукти на своите клиенти, по реда и при условия на този раздел VII. Не се възстановява стойността на транспортните разходи, на разходите за куриерски услуги, за наложен платеж и пр. Възстановява се единствено стойността на поръчаните и върнати продукти.
РАЗДЕЛ VIII. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА
 1. Потребителят/Клиентът има възможност да разглежда и да поръчва обявените продукти на нашия сайт www.ori-woman.com.
 2. Потребителят/Клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.
 3. Потребителят/Клиентът има право да получи своята порчъка в сроковете и при условията, определени в Раздел VI – СРОКОВЕ & УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА.
 4. Потребителят/Клиентът има право да върне закупени Продукти в срок от 14 (словом: четиринадесет) календарни дни от датата на тяхното получаване и да му бъде възстановена изцяло стойността на същите, при условие, че продуктите са закупени от нашия Сайт, са в оргиналната си опаковка и не са изразходвани.
 5. При връщане на закупени Продукти Потребителят/Клиентът не е задължен да обосновава причината за тяхното връщане.
 6. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на страницата www.ori-woman.com.
РАЗДЕЛ IX. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ САЙТА КОНСУЛТАНТА
 1. Консултантът е задължен да предостави поръчаните от потребителя Продукти по реда, условията и сроковете, описани в настоящия документ „ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА WWW.ORI-WOMAN.COM
 2. Консултантът е задължен да възстанови на Клиента/Потребителя изцяло стойността на закупени и върнати Продукти, ако са спазени реда и условията на Раздел VII от настоящия документ.
 3. Консултантът има право да получи от Клиента стойността на закупените Продукти.
РАЗДЕЛ X–   ЛИМИТ НА ОТГОВОРНОСТ

Консултантът не носи никаква отговорност за каквито и да е (но не само): загуби, материални щети, телесни повреди, пропуснати ползи, причинени от ползването и/или поръчването на предлаганите от Сайта продукти с марката Oriflame (Орифлейм), при условие, че същите са били доставени от Консултанта по реда, сроковете и условията на Сайта, и/или са били приети от Консултанта в случай на рекламация и връщане и Консултантът е възстановил изцяло дължимата сума на Клиента по реда и условията, посочени в Сайта.

Отговорността на Консултанта се ограничава само и единствено до това да достави поръчаните продукти по реда, условията и сроковете, посочени в Сайта, както и в случай на рекламация и връщане на продуктите – до отговорността да възстанови изцяло стойността на закупени и върнати Продукти, когато същите отговарят на всички от следните условия:

i) закупени са от Сайта, и ii) продуктите са в оригиналната си опаковка, и iii) продуктите не са изразходване, и iv) продуктите са върнати в установените срокове съгласно настоящия документ.

РАЗДЕЛ XI. ИЗМЕНЕНИЯ

Настоящите Общи Условия могат да бъдат променяни по всяко време от Консултанта, който е задължен своевременно да уведоми потребителите за настъпилите промени чрез публикация на променените Общи Условия на Сайта www.ori-woman.com.

error: Content is protected !!