Комплект NovAge True Perfection

NovAge-True-PerfectionОбновената серия True Perfection от NovAge  е специално разработена да отговори на нуждите на кожата, която е на видима възраст 20+.

Най-честите проблеми за тази кожа са дехидратацията , замърсяването и стреса, които причиняват следните видими проблеми:

 • Сивкав тен
 • Разширени пори
 • Неравномерен тен
 • Груба повърхност

Това са и първите признаци, че вашата кожа вече започва да старее. Ако наблюдавате един или повече от изброените проблеми, значи  е време да предприемете първи стъпки за забавяне на процеса и видимо подобряване състоянието на Вашата кожа.

Ето защо ви препоръчваме да се възползвате от серията True Perfection, която е специално разработена да се бори със замърсяването на клетъчно ниво.

Активните съставки в True Perfection са екстракт от албиция + екстракт от растителни стволови клетки от акай бери. Тази мощна комбинация премахва замърсяванията от дермалните клетки, неутрализира увреждащото действие на токсините и подпомага клетъчното възобновяване за сияйна и отпочинала кожа.

С ежедневното използване, сутрин и вечер, на серията True Perfection вие ще постигнете:

 1. До 11 пъти по-сияйна кожа
 2. Видимо по-свити и стегнати пори
 3. Клинично доказано - 24 часа хидратирана кожа
 4. Ще забавите появата на първите бръчки и едновременно с това ще имате чиста, свежа, сияйна, стегната и със свити пори кожа.

Ние от ori-woman.com горещо препоръчваме тази серия кремове за лице когато кожата няма видими бръчки или са едва забележими, но има проблем с тена, натрупване на черни точки, отделяне на себум или се наблюдават разширени пори. 

True Perfection е перфектният избор, защото кожата видимо става по-свежа, с по-стегнати и свити пори. Забелязва се как лицето засиява от чистота, а усещането за повече хидратация и качествена защита - е неповторимо!

Комплектът True Perfection е идеален, защото освен уникална формула, той съдържа всички продукти, необходими за цялостната грижа и следването на Принцип 2 за грижа за кожата.

Продуктите, които се съдържат в комплекта са 6 на брой и те са:

Характеристики:

1. Почистващ гел за лице

NovAge-pochistvasht-gelКод на продукта - 32596;
Цена извън комлекта - 16.90 лв.
Количество - 200 мл.
Използва се на СТЪПКА 1 от Вашата 4-степенна грижа за кожата

 

Описание:

Почистващият гел NovAge се използва за измиване на лицето. Той е изключително нежен за кожата и в същото време идеално отстранява всички замърсявания, без да изсушава кожата. Подходящ е за всекидневна употреба - сутрин и вечер. Почиства в дълбочина и запазва хидратацията на кожата.

Както знаете, един от основните вредители за преждевременно стареене на кожата е замърсената околна среда, в която живеем. Ето защо Ви препоръчваме сутрин и вечер да измивате лицето си с подходящ за вас измивен продукт.

Ние сме длъжни да ви информираме, че измиването САМО с вода НЕ ПОЧИСТВА ВАШАТА КОЖА! Замърсяванията се натрупват и резултатът е сивкав тен, разширени пори, прекомерно омазняване, отпусната кожа, по-бързо стареене.

Препоръчваме ви измивния гел на NovAge, който е лично проверен, изпитан и изполван. С него вие ще постигнете по-чиста, здрава, стегната и свежа кожа, без да я изсушавате, което също е не по-малко вредно от това да се миете само с вода!

2. Възстановяващ тоник за лице


NovAge-tonikКод
на продукта - 32128;
Цена извън комлекта - 16.90 лв.
Количество - 200 мл.
Използва се на СТЪПКА 1 от Вашата 4-степенна грижа за кожата

 

Възстановяващият тоник NovAge се използва след като лицето е измито и подсушено. От продукта се нанася малко количество на памучно нампонче и леко се обтрива лицето.

Тоникът има за цел да възстанови вашето нормално Ph на кожата и след това спокойно да използвате вашия дневен или нощен крем.

ВАЖНО: Количеството тоник, което се нанася трябва да е малко, защото той не се отмива след използване. Ако не прекалите с количеството - няма да имате усещане за лепкавост по кожата, което е и най-честото оплакване на хората, които прекаляват с тоника. Повечето хора не знаят как точно се използва такъв вид продукт и най-често допускат грешката да го използват за дегриматор и след това да отмият лицето с вода.

Тоникът се използва след като лицето е измито и подсушено. Нанася се малко количество и след това се нанася серум за лице -> дневен/ношен крем. Целта на тоника, както вече казахме, е възстановяване на нормалното за кожата Ph. Защо това е от такова значение? Много просто, кремовете за лице и серумите са разработени да действат оптимално при нормалното за кожата Ph. Когато този баланс е нарушен (а той се нарушава винаги, дори ако използваме само вода за измиване) действието на кремовете се намалява с изключително голям процент. Тоест, даже и да използвате високоефективни кремове за лице, ако вие не възстановявате нормалното Ph, то не сте усетили цялата сила и действие на вашия крем.

Ето защо, ние от ori-woman.com Ви препоръчваме да въведете в ежедневната си грижа използването на тоник. За по-малко от 21 дни ще усетите разликата - по-добри и видими резултати в състоянието на вашата кожа.

А избирайки възстановяващ тоник NovAge Вие ще получите висококачествен антиейджинг продук, обогатен с възстановяващ комплекс CellActive. Този комлпекст подпомага клетъчното възобновяване за по-гладка и по-сияйна кожа. Премахва остатъците от грим и замърсяване и придава свежест, гладкост и чистота. Тоникът е с лек аромат.

3. Озаряващ крем за околоочния контур

true-perfektion-31981Код на продукта - 31981;
Цена извън комлекта - 19.90 лв.
Количество - 15 мл.
Използва се на СТЪПКА 2 от Вашата 4-степенна грижа за кожата

 

Кожата около очите е изключително нежна, чувствителна и тънка. Към нея трябва да се отнасяте с особено внимание и грижа, защото е и изключително податлива към образуване на бръчки.

Ето защо, ние ви препоръчваме зоната около очите да се подхранва с подходящи за целта кремове. Също така, бъдете изключително нежни и внимателни когато отстранявате своя грим. Внимавайте как търкате очите, защото всичко това може да доведе до по-бърза и силно изразена поява на бръчки около тях!

Озаряващия крем за околоочен контур на True Perfection е изключително ефективен при борбата с първите линии на стареене. Той е обогатен с екстракт от албиция и кофеин, които от своя страна помат за:

 • Намаляване на фините линии;
 • Придаване на по-озарен тен на кожата;
 • Намаляват тъмните кръгове под очите;
 • Намаляват подпухналостта на очите;
 • Помагат за забавяне процеса на стареене и появата на по-големи и видими бръчки.

Този околоочен крем е перфектният избор, ако искате свежа и сияйна зона около очите, с по-малко бръчки и забавяне процеса на стареене.

Околоочния крем True Perfection е с освежаваща копринено гладка форула.

Има рол-он масажор за по-лесно нанасяне.

Без аромат, за да не дразни очите.

4. Серум NovAge True Perfection


serum-true-perfection-31979Код
на продукта - 31979;
Цена извън комлекта - 39.90 лв.
Количество - 30 мл.
Използва се на СТЪПКА 3 от Вашата 4-степенна грижа за кожата

 

Серумът True Perfection е така формулиран, че многократно да повиши ефекта от Вашия дневен и нощен крем. Той се нанася преди крема за лице и има за цел да подсили неговото действие.

Използвайки този серум, в комбинация с дневния и нощния крем, вие още по-бързо и видимо ще постигнете:

 • По-свити пори;
 • По-свеж тен;
 • По-чисти пори;
 • По-сияйна и отпочинала кожа.

Ние горещо ви препоръчваме този продукт, защото с негова помощ ще намалите клетъчното замърсяване, което води до преждевременно стареене на кожата.

 

5. Хидратиращ дневен крем NovAge True Perfection

True-Perfection-31978Код на продукта - 31978;
Цена извън комлекта - 29.90 лв.
Количество - 50 мл.
Използва се на СТЪПКА 4 от Вашата 4-степенна грижа за кожата

 

Дневният хидратиращ крем True Perfection е Вашето оръжие в борбата със замърсяването на кожата, сивкавия тен, разширени пори и наличието на черни точки.

Комбинация от албиция и растителни стволови клетки от акай бери са мощно средство за премахване на замърсяванията от дермалните клетки. Тези полезни съставки неутрализират увреждащото действие на токсините и подпомагат клетъчното възобновяване.

Използвайки този дневен крем вие ще се справите с първите симптоми на стареещата кожа:

 • Сивкав тен;
 • Разширени пори;
 • Дехидратирана кожа;
 • Липса на свеж и отпочинал вид.

Ние горещо ви препоръчваме цялата серия True Perfection на NovAge, ако наистина искате:

 • Свеж и бляскав вид на лицето си;
 • Видимо по-свити и намалени пори;
 • Намалено количество на черните точки;
 • Хидратирана кожа;
 • Отпочинал и здрав вид на лицето ви.

Не пренебрегвайте използването на дневен крем за лице, защото той е мощно средство за защита от негативните влияния на околната среда - студ, слънце, прах, замърсявания и други. Правилният избор на дневен крем е от особено значение за вашия външен вид и състояние на кожата.

 

6. Възстановяващ нощен крем NovAge True Perfection


True-Perfection-31980Код
на продукта - 31980;
Цена извън комлекта - 29.90 лв.
Количество - 50 мл.
Използва се на СТЪПКА 4 от Вашата 4-степенна грижа за кожата

 

Нощният възстановяващ крем True Perfection е идеалното допълнение към цялата серия и е отличен завършек за правилна грижа за кожата.

Много често дамите пропускат една от най-важните стъпки при грижа за кожата, а имено - използването на нощен крем. Често жените са изморени и бързат да си легнат, като пропускат най-важното - да почистят кожата преди сън и да нанесът подходящ за тях нощен крем за лице. Но защо това е толкова важно? Може би сте забравили, че през нощта освен, че отпочиваме, но и нашите клетки се регенерират. Ето защо, за да може възстановяващите процеси на кожата да преминат безпроблемно, е важно да сме спазили 2 неща:

1во - кожата да е почистена от цялото замърсяване, което неизбежно се е случило през деня. Това е важно, защото ако си легнем с непочистено лице - естествените процеси на възобновяване силно се затрудняват и това води до по-бързо стареене.

2ро - хидратирайте и подхранете кожата си с нощен крем, за да помогнете и засилите естествените процеси на възобновяването на клетките.

Използвайки нощен крем от серията True Perfection на NovAge  вие ще засилите действието на останалите продукти от серията. Това от своя страна ще доведе до по-лесно справяне с първите симптоми на стареещата кожа, които са:

 • Сивкав тен;
 • Разширени пори;
 • Дехидратирана кожа;
 • Липса на свеж и отпочинал вид.

Ние горещо ви препоръчваме да не пропускате вечерната грижа за кожата. Отделяйте всяка вечер по няколко минути, ако наистина искате:

 • Свеж и бляскав вид на лицето си;
 • Видимо по-свити и намалени пори;
 • Намалено количество на черните точки;
 • Хидратирана кожа;
 • Отпочинал и здрав вид на лицето ви.

 

ВАЖНО: В първите дни от използване на серума/дневния/нощния крем кожата ви може да получава леко зачервяване. Това не е алергична реакция. Зачервяването на кожата е леко и само, ако се вгладате внимателно си личи. То се появява когато кожата е замърсена на клетъчно ниво и е резултат от "чистенето", което протича. В зависимост от степента на замърсяване на кожата - това зачервяване спира да се появява след различен брой дни.

Когато кожата ви спре да реагира и вече не се появява това леко зачервяване - това е сигурен признак, че замърсяванията в дермалните клетки са значително намалени или премахнати!

Ние от ori-woman.com лично използваме цялата серия и определено можем да споеделим, че тя помага на кожата да стане по-чиста, свежа, сияйна, с бистър тен и свити пори.

error: Content is protected !!